John's Arcade and Arcade Outsiders Forum - Classic Arcade and Pinball Collecting and Restoring Discussion Forum - RETRO MAME - Nintendo Vs Forum
March 27, 2017, 01:27:06 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News: Welcome to the John's Arcade Forum. Glad you made it! Smiley
 
   Home   Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Frogger Sprite Problem  (Read 30 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
BadMonkey
Full Member
***
Offline Offline

Posts: 116



View Profile WWW
« on: March 20, 2017, 08:05:06 PM »

So I have had this problem for a while but can just now get to it: my frogger is starting up with the frog at the very top colored part of the screen (on the play field). It is starting with the frog I n the row just above the area where you are trying to get to. Not a place frogger should be at any point. He will move left and right but not up or down. If I move home as though he were on the screen, he will actually die as if he were in the correct spot all along. My question is this; has anyone had a problem like this before? I assume it's an addressing issue with the sprites. I have done the usual reflow, reseat, clean edge connector etc. I have an original style board which is a Galaxian type board. Can anyone point me in the right direction as to where these sprite address circuits are? Online help is vague and mostly for the later model board. The galaxian style is almost like a pacman board. Thanks.
Logged

just rebuilt another g07. On to the vector on Asteroids!
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2015, Simple Machines